Op zaterdag 13 juni a.s. organiseren we een zeer speciale editie van PopUp 010 in samenwerking met het nieuwe festival De Rotterdamse Dakendagen. Ergens op een dak in de binnenstad, met een te gek uitzicht over de skyline van Rotterdam kun je genieten van twee prachtige bands: Het Rotterdamse Half Way Station en het Britse The Slow Show.
De exacte locatie wordt ruim op tijd gecommuniceerd naar de kaartkopers.

Kaarten koop je op de site van de Rotterdamse Dakendagen

The Slow Show
Exclusief voor PopUp 010 komt de Britse band The Slow Show naar Nederland vScreen Shot 2014-09-30 at 15.00.12oor een sessie in kleinschalige setting. De uit Manchester afkomstige band maakt door Amerikaanse folk beïnvloede popmuziek waar liefhebbers van Elbow, Tindersticks en The National wel raad mee zullen weten.
In maart verscheen hun eerste album White Water, dat zeer goed werd ontvangen in de internationale pers. De band speelde in Europa al voor uitverkochte zalen en was in Nederland eerder te zijn tijdens Eurosonic en op London Calling. Speciaal voor PopUp 010 komt de band in stripped down bezetting naar Rotterdam voor een sessie.

Half Way Station
Half Way Station heeft een heel herkenbare stijl, vol elektrische gitaren, psychedelische synths en folky souHalf Way Station BW lnd van zangeres Elma Plaisier. De Rotterdammers timmeren hard aan de weg; met vele (festival)shows in heel Europa achter de rug en een tweede album in het verschiet lijkt een doorbraak naar het grote publiek een kwestie van tijd.

 

Event Date

June 13, 2015 - June 13, 2015

Event Time

20:00 PM - 22:45 PM

Event Location