Op vrijdag 25 september zijn we terug met PopUp 010 #11. Dit keer niet op een dak, maar ‘gewoon’ weer in een spannende, toffe en onontdekte locatie ergens in Rotterdam. Waar het is vertellen we nog niet, dit maken we enkele dagen voor het event bekend per mail en social media.

a balladeer
Wat we al wel kunnen vertellen is dat Amsterdammer Marinus de Goederen, beter bekend rsz_a_balladeerals a balladeer, onze eerste bevestiging is voor PopUp 010 #11. En daar zijn we wat blij mee! A balladeer is overigens onze eerste 2.0 boeking. Via Twitter werden wij namelijk door een volger gewezen op de Marinus’ zoektocht naar speelplekken in Rotterdam. We worden dan ook zijn eerste PopUp optreden ooit.

a balladeer zou je kunnen kennen van de hit Swim With Sam uit 2006. Daarna volgden een aantal zeer fijne platen en dit najaar verschijnt zijn, nog titelloze, nieuwe album. Tijdens onze 11e editie treedt Marinus solo op en bij wijze van try-out voor zijn najaarstour zal hij veel nieuw materiaal spelen. En ja, waarschijnlijk zal die Nederpopklassieker ook wel langskomen.

Agnita
rsz_1anumykztnyzditp9hyfrrz-d8oztyt3ol40zy7v8dewDe Rotterdamse singer-songwriter/producer Agnita (Hoek) zingt elektronische chansons. De ongepolijste beats en haar breekbare zanglijnen doen ons denken aan Daughter en Banks. Afgelopen april bracht de Rotterdamse haar eerste EP Scream a Monologue uit, een prachtige verzameling van sfeervolle downtempo pop songs met beats en blieps. In 2016 ziet Agnita’s debuut-plaat het levenslicht maar voor die tijd kijken we uit naar haar PopUp 010-debuut op 25 september a.s.

Event Performers

Event Date

September 25, 2015 - September 25, 2015

Event Time

20:00 PM - 22:45 PM

Event Location