Op vrijdag 10 juni a.s. gaan we weer het dak op! Exact een jaar na onze de show met Half Way Station en The Slow Show zullen we dit jaar weer samenwerken met De Rotterdamse Dakendagen! Ditmaal wederom een te gek uitzicht over de skyline en een plek waar je hoogstwaarschijnlijk nog nooit geweest bent. PopUp 010 #16 vindt namelijk plaats op het dak van Las Palmas, recht naast Hotel New York en met een schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam. En natuurlijk ook twee te gekke bands. Kortom, zorg dat je erbij bent op onze 16e editie.

Bestel tickets voor PopUp 010 #16 - The Yukon Club + HeavyLight

Heavylight

Stadionrock, lyrische ballads en af en toe wat electronica. Met de goedkeuring van Coldplay.

De Rotterdamse mannen van HeavyLight gaan al sinds oprichting in 2013 meer dan prima! Zo werden ze opgemerkt en getipt door Chris Martin (Coldplay), waren ze 3FM Serious Talent, regen ze airplay aaneen en brachten ze een bezoekje aan de DWDD-studio.

Het debuutalbum Your Kingdom werd enthousiast ontvangen door het publiek. De muziekrecensenten waren lovend en spraken over “stadionrock en een on-Nederlandse sound. Stevige rock songs,afgewisseld met lyrische ballades en een enkel uitstapje naar electronica en dubstep”. Kenmerkend zijn ook de klassieke invloeden en het karakteristieke stemgeluid van Allart, versterkt door de meerstemmigheid van Jeroen, Dylan en Sander.

En op 10 juni zie je ze dus gewoon in hun eigen Rotterdam, op het dak van Las Palmas!

 

The Yukon Club

Indietronica met internationale allure, voor liefhebbers van Alt-J en Asgeir

En na HeavyLight een dansbare mix van synths, gitaren, pulserende drumbeats en meerstemmige vocalen. Meeslepende muziek, op de grens tussen indie en electro. Dat is het geluid van The Yukon Club. Door sommigen omschreven als een must-listen voor fans van Alt-J en Asgeir. En daar willen we ons best bij aansluiten.

Een deel van de roots liggen in Rotterdam, debuutsingle Absence wekte echter meteen al internationale interesse. Maar ook in hun thuisland gaat het lekker. Veelvuldige airplay op ons favoriete station, Pinguin Radio, en de titel 3FM Serious Talent.

Event Performers

Event Date

June 10, 2016 - June 10, 2016

Event Time

20:00 PM - 23:00 PM

Event Location