Anemone

Naast Meneer van Dalen komt ook Anemone naar ons 5-jarig jubileum. Vorige week brachten ze hun te gekke debuutplaat uit. We kijken dus erg uit om ze live aan het werk te zien!

Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. Voor het najaar staan er tientallen shows in de agenda van de bandleden, die onder meer The Afterveins, The Medics en Moon Tapes speelden en in 2018 meedoet aan de Popronde Nederland.

In augustus 2017 is de band direct de studio ingedoken om zijn eerste nummers op te nemen, waarvan de eerste single in juni 2018 uit is gebracht. Om je een idee te geven: in de platenkasten van de groep vind je een hoop albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens zijn shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths.

Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens zijn energieke en vuige liveshows. Get ready for some pyschedelic Britpop!

Koop hier je kaartjes!